DMT

17- DMT (Di-Methyl-Tryptamine)

Tijdens de psychedelische revolutie was DMT een populair middel voor een korte, zeer spectaculaire trip. Het werd de "lunchtrip" genoemd, omdat je het bij wijze van spreken om kwart over twaalf in je middagpauze kunt gebruiken en om half twee weer nuchter op kantoor bent. Maar wat je intussen hebt meegemaakt, is buitengewoon. Zoals zo veel magische middelen, is DMT al heel lang bekend bij sommige Zuidamerikaanse Indianenvolken. Zij bereiden een poeder uit boombast, dat yopo wordt genoemd, en blazen dit met pijpjes in elkaars neusgaten. Yopo is een van de twee bestanddelen van Ayahuasca. Qua samenstelling is het vrijwel identiek aan synthetisch DMT.

In de jaren negentig duikt DMT weer op. Het is populair in Amerika bij, zoals het weekblad Newsweek schreef, "serious psychonauts". In Engeland wordt het eveneens weer gebruikt en ook in Nederland zijn we het tegengekomen. Als partymiddel wordt het met marihuana of tabak of kruiden in een joint gerookt. Het veroorzaakt dan een buitengewoon sterke roes, maar toch is die niet te vergelijken met de entheogene ervaring die het geeft als je het puur gebruikt.

DMT geeft je een instanttrip. Voor een dosis gaat vier of vijf milligram in een zogenaamde base-pijp. Dit wordt verhit en de vrijkomende witte rook wirdt geïnhaleerd. Deze ruikt buitengewoon synthetisch en stinkt naar verbrand plastic. De unieke, gore smaak zul je nooit meer vergeten. Inhaleer langzaam. De rook is niet heet, maar je zult de neiging hebben om te hoesten. Onderdruk dat en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk rook in een keer naar binnen krijgt, want als je niet voldoende hebt, ga je niet "door de poort" naar de andere kant, als zul je wel buitengewoon high worden, tot in een staat van zaligheid die gepaard gaat met sterke visuele effecten.

Het eigenaardige van DMT is dat, als je het eenmaal geïnhaleerd hebt, een volgende dosis niet meer werkt. Je moet dan een uur wachten tot je het opnieuw kunt gebruiken. Breng de geïnhaleerde rook in je longen omlaag om deze als het ware op te slaan. Al na enkele seconde ga je "out". Een paar seconden later zit je in een andere dimensie, terwijl je al na enkele minuten een piek bereikt, die lang aanhoudt. Je moet dus zorgen dat je lekker ligt of zit, want je gaat gerandeerd uit je bol. Eerst kom je in een glasachtige voorruimte; dat is de poort waar je doorheen moet. Je wordt er als het ware in gezogen. Aan de andere kant kom je in een wereld terecht die je nog niet kende. Hier kun je de volgende ervaringen hebben; tijd en ruimte zijn opgeheven, je ziet vreemde planten of plantaardige vormen. Je bevindt je in een vibrerend universum zonder vormen. Je ziet vreemde machines en hoort buitenaardse muziek. Je hoort vreemde talen, soms begrijpelijk, soms niet en je ziet intelligente wezens in allerlei vormen. Heel vaak maak je het volgende mee: je bent omgeven door wonderlijke wezentjes die een kosmische dans voor je opvoeren. Ze bestaan uit spiraalachtige vormen die door elkaar warrelen. Ze hebben snoetjes, kijken je aan, lachen je toe en praten met hoge piepstemmetjes tegen je. Je kunt niet verstaan wat ze zeggen. Volgens enkele entheogene onderzoekers maken ze gebruik van ultra-korte frequenties om hun boodschappen op je onderbewustzijn over te brengen. De inhoud van die boodschap voel je wel aan. Die luidt: liefde.

De meeste van die wezentjes hebben het beste met je voor maar sommigen zijn ondeugend en eng. Dan ben je even bang. Volgens Terence McKenna, een van de meest vooraanstaande entheogene onderzoekers in de Verenigde Staten, is het een goed teken als je die angst voelt, want dat laat je zien dat je in contact staat met de werkelijkheid. De kleuren waarin dat alles zich afspeelt, zijn voornamelijk groen, rood en blauw, naar paar, geel en goud. McKenna noemt de wezentjes "machine-elfen". Ze hebben inderdaad iets technologisch en ook iets elfsachtigs. Je zou kunnen zeggen dat zij, ontstaan uit chemische kristallisatie, als het ware afsplitsingen zijn van de jungle-goden en van de oerkrachten die door het natuurlijke yopo worden opgeroepen. Na ongeveer een half uur neemt de intensiteit af en verlaat je de machine-elfen. Je kunt dan je ogen open doen en praten, maar misschien wil je liever nog wat nasoezen, badend in een stroom van wat je alleen maar als universele liefde kunt omschrijven.

Hoe meer je terugkomt, hoe lichamelijker het gevoel wordt. Op het laatst begint je lijf te trillen en te beven. Na vijf minuten houdt ook dat op en ben je weer terug. Een minuut of tien later voel je je weer normaal, zij het dan dat je iets buitengewoons hebt meegemaakt. Een ander verschijnsel dat tijdens deze trip kan optreden is dat je geluiden begint te maken die je als golven waarneemt. Je produceert onverstaanbare klanken. Die drang is zo sterk dat je je er alleen maar aan kunt overgeven. Je maakt een reis door een innerlijke ruimte waaruit je na een half uur, als herboren zeggen sommigen, terugkeert. Ook voor DMT geldt dat je het moet gebruiken op een lege maag, in een prettige omgeving en alleen als je je goed voelt.

Veel Amerikaanse psychonauten gebruiken regelmatig DMT, bijvoorbeeld eens in de maand. De werking lijkt niet te verminderen, integendeel; je raakt vertrouwder met de machine-elfen en komt ook in andere werelden terecht. Maar elke trip moet verwerkt worden. Pas als de laatste trip geen rol meer speelt in je gedachtenleven, ben je klaar voor een nieuwe.

Links

Azarius Encyclopedia - DMT

Social Media

Reacties

dmt laatst gebruikt

Hoi ik heb laatst ook pure DMT poeder gekregen van iemand maar ik had geen basepijp en dat zelfgemaakte dingetje/pijpje werkte ook niet helemaal dus heb ik het maar in een joint gerold een vette streep poeder , nou die stank en smaak was idd verschikkelijk , ik ben een kettingblower en wel erg kieskeurig met wat ik rook , soms rook ik ook heroine in een joint dat smaakt wel aangenaam en geeft me een goed gevoel alleen niet dat ik altijd moet kotsen omdat ik het maar 1 keer in de 2 weken rook(dat is normaal met hero en zo moet je het houden een ) , maar die DMT is echt GOOR , ik hijsen aan die joint en zit iemand naast me die zegt wat stinkt hier zo (en die persoon ruikt normaal niets alo rook ik een plof naast haar denkt ze dat het een shaggie is) ik zeg ja dat is DMT. ik vond hyet dus eigelijk weinig aan en ik heb dat spul nog steeds liggen de smaak en geur was te heftig/vies.

DMT uit een joint roken heeft

DMT uit een joint roken heeft dan ook een totaal ander (en een heel stuk milder) effect het puur en verdamt te roken. Verder zou ik je aanraden om paddenstoelen met goed weer en niet te hoge dosis in de natuur te gebruiken, en je zult zien dat je het waarschijnlijk op een heel andere (en veel positievere) manier ervaren.

DMT rook je ook niet 'om er relaxt van te worden' maar om één van de meest intense psychedelische ervaringen te ondergaan. Verder zou ik ook niemand heroïne aanraden vanwege het verslavingsrisico.

De smaak/geur vind ik persoonlijk niet eens slecht maar zeer typerend voor DMT en wel prettig, eigenlijk.

Al jaren. . . . .

Ik ben nu al 'n Jaar of 7 uit de scene, maar jaren heb ik echt vanalles geprobeeerd. Maar DMT dat heb ik helaas nooit te pakken kunnen krijgen. Stond heel hoog op mijn verlanglijstje!!!!! Ik was zo graag in keer door de poort gegaan. . . .

En beste bezoeker, die de DMT niks vond, hero daar ga je ook van uit je bek stinken hoor. En als je al 2 keer in de week gebruikt ben je al verslaafd. Als je dan toch per sé (hero wil gebruiken) hou het dan op 1 keer in het kwartaal.

Succes

Dmt

Zo vet ik heb een half grammetje weten te bemachtigen en met vrouw en vriendin gigantisch gaaf gespaced geluiden gehoord tweede keer overgegeven eerste keer vergeten ogen dicht te doen
smaak is idd niet echt lekker maar dat neem je wel voor lief

DMT is een joint schiet niet

DMT is een joint schiet niet echt op aangzien DMT al verbrand bij 49 graden. In een joint is het effect dus minimaal.
Je moet het in een (speciale ) puurpijp roken en zorgen dat de DMT niet verbrand en absoluut niet door een vlam word geraakt. Het is de bedoeling dat de DMT verdampt in plaats van verbrand.
Dus het is niet gek dat je het weinig aan vond. Een echte goede DMT trip is namelijk overweldigend.

Aan bezoeker op ma, 05/24/2010 - 10:07

Geen basepijpje kunnen vinden? Wat ben jij dan voor een amateur-junk?

Ik ben al een hele poos op zoek naar deze shit en word dan erg droevig wanneer ik van dit soort ervaringen lees. Deze mensen begrijpen dus helemaal niet met wat voor boodschap Gerben Hellinga & Hans Plomp dit boekje geschreven hebben...

gekke posts

Ik moet zeggen dat ik het nodige heb gebruikt in mijn leven en het allemaal de moeite waard is geweest.
Maar zodra mensen met heroïne gaan lopen koketteren of andere stoere kreten over gebruik gaan lanceren, denk ik dat ze het concept niet begrepen hebben. Hoewel ik dat eerlijk gezegd vaak ook over veel psychonauten denk.

In mijn visie is het een uitbreiding van je dagelijks leven. Geen invulling van...
Nieuwe ervaringen opdoen is belangrijk, maar het heeft alleen zin als je dat op een breed vlak doet en er ook nog wat van op steekt.
Hoeveel je ook over alternatieve realiteiten leert,

je leeft in deze.

Met liefde

DMT

Ik gebruik alleen nog maar dmt 'Dat is alles' ; )

fijn toch als je van een nachtmerrie een natte droom kunt maken

correcties en tips

Yopo: van de boom Anadenanthera peregrina, en is niet van de bast maar van de zaden. Deze worden geroosterd en vervolgens met wat kalk tot een poeder gemalen. Ze bevatten een beetje DMT, maar vooral 5-MEO-DMT wat niet te vergelijken is met DMT. Er zitten nog meer stoffen in zoals bufotenine, en het percentage tryptamines (DMT is een tryptamine, 5-meo-DMT en bufotenine ook) ligt ver onder de tien procent, dus is Yopo niet hetzelfde als pure DMT. Yopo zit trouwens ook NIET in ayahuasca. Ayahuasca bestaat uit hele andere planten, zie daarvoor google. Wel van boombast is epena, wat ook meer DMT bevat dan Yopo. Epena wordt van bomen uit het Virola geslacht gemaakt die in de Amazone groeien, met name in Suriname, Brazilie, en vast nog wel wat landen.

Pure DMT, daarvan rook je 40-50 mg, en geen 4-5 mg, (4-5 mg, dat zijn doseringen voor pure 5-meo-DMT, en dan wel hele voorzichtige doseringen). Je rookt het trouwens niet, maar je "verdampt" het, want als je het verbrand, bijvoorbeeld in een joint, werkt het niet; dan ruikt en smaakt het alleen goor. Ook in een pijp met wiet, dat is zonde van de DMT. DMT roken in een cigaret is mishandeling van goede DMT en werkt NIET. Je kan wel changa maken, rookbare ayahuasca, google maar eens.
Voor verdampen van DMT: Wat je doet, is een gaatje onder in een klein glazen flesje (bv tabasco) maken, dat is heel lastig, tenzij je een boor met diamantkopjes hebt. In de hals doe je een stukje staalspons, heel vast erin gestampt. Dan verhit je de hals, tot hij ongeveer 100 graden is, en dan doe je (AFGEWOGEN, koop een weegschaal die in elk geval tot op de 10 mg nauwkeurig is) de DMT op de staalspons. De DMT smelt dan in de spons. Daarna inhaleer je door de bodem van de fles, en je houd een aansteker op afstand voor de hals, zodat de flam de spons niet raakt, maar de hitte de DMT wel verdampt. Twee diepe teugen die je goed vasthoud en eerste keer ZEKER niet buitenshuis en niet alleen doen! Je weet echt niet waar je aan begint - het is heel HEFTIG!
DMT is trouwens makkelijk zelf te maken: je koopt online ten minste 100 gram mimosa hostilis. Verder koop je bij praxis gootonstopper met pure natronloog en een fles wasbenzine. En dan zoek je lekker zelf de teq voor de extractie op erowid.org. Maar is echt supermakkelijk, en uit 100 gram goede mimosa haal je zo 250-500 mg goede DMT, dus voor zeker 5-10 keer uit je bol.
Ayahuasca hoort niet op deze pagina over DMT thuis, en er staat genoeg over op internet, maar ook al zit er DMT in ayahuasca, het heeft echt niks met rookbare DMT of de ervaring die daarbij hoort te maken.

hero is niet slim

Hero roken, eens in de twee weken: dat is heel dom vind ik. Heroine wil je geen risico mee nemen, als je daar aan verslaafd raakt is je leven voorbij. Wat ik ook heel dom vind is zo'n enorm heftige stof als DMT zomaar in een joint knallen zonder enig onderzoek te doen.
A. werkt het zo niet, je moet het verdampen in een speciaal pijpje, en B. als je het WEL goed gebruikt, moet je weten waar je aan begint, want DMT is werkelijk absurd heftig. Pas maar op, jij bent je leven goed aan het verpesten met die hero-jointjes en je slechte voorbereiding op zaken!

heeft hier geen zin om over

heeft hier geen zin om over dmt te praten. )-)

The spirit molecule

Iedereen die daadwerkelijk geïnteresseerd is in DMT en de mystieke achtergrond ervan. Zou eens de volgende, onlangs uitgekomen documentaire kunnen bekijken:
"The spirit molecule": http://www.thespiritmolecule.com/ is natuurlijk ook te downloaden...

Sinds ik deze documentaire heb gezien weet ik, na jaren van meditatieve ervaring, dat ik DMT een keer wil gebruiken. Wat in de doc wordt gezegd is dat DMT mogelijk de stof is die verantwoordelijk is voor het bewustzijn op aarde in mensen, maar ook in dieren en planten. Je kan je dus misschien wel voorstellen dat wanneer je meer DMT neemt dan de hersenen normaal gezien loslaten, dat er een deur open gaat naar een intenser bewustzijn en een andere laag van de werkelijkheid zich kan openbaren...

Ik ben iig een gram natuurlijke DMT op het spoor, jochei, jochei, jochei...

Heroine

Dat manneke die zegt, dat ie zo nu endan heroine in zijn joints doet... is niet goed wijs.
Sorry dat ik het zo noem hoor, maar ik kan het weten want ik probeer er al bijna
20 jaar vanaf te geraken. Ik ben verscheidene keren afgekickt ( 5 - 6 keer ), het is ook
iedere keer gelukt, maar vraag me niet hoe... want het is geen pretje, op zijn zachtst
gezegd. Nu ben ik weer bijna een maand clean van bruin en wit... dit keer gewoon
thuis al het ellende over me heen laten komen... oh man, coldturkey !! Real Bad !!!!
Trillen, beven, niet stil kunnen liggen, overal pijn, onweerstaanbare drang om toch
maar ''de dealer'' te bellen, om maar verlost te zijn van de kwelling...

Maar ik heb het gelukkig [ dank zij God ] niet gedaan en volgehouden... uren lag ik op
de bank te kreunen, woelen en te bibberen... oh wat was dat fucked up !
Daarom een goede raad aan die gene met 'gemixte joints'... Stop met die bruin jongen,
het bregnt alleen maar ellende en problemen. In het begin is het wel heftig lekker enzo,
maar niet snel daarna moet je het gebruiken om je normaal te voelen en functioneren.
Coke basen is net zo gevaarlijk, alleen je word niet lichamelijk afhankelijk maar
psychisch...de ene na de andere base !!! Dus ook fucked up.

Maar nu ik lees over DMT, ben ik wel nieuwsgierig geworden... door ''de glazen poort'' ?
Maar hoe gezond is dit spul, bestaat er een kans dat je daar niet meer uitkomt ?
Ergens ben ik ook wel een beetje huiverig, het klinkt allemaal erg heftig hoor.
Maar ja...wie weet.

Groeten

Mijn eerste ervaring

Ik heb eergister me eerste ervaring ermee gehaden het was sick! ik ben nu nog steeds aan het terugvinden wat ik allemaal gezien heb... ik had voor de 1e keer een full blown experience genomen (70mg voor de zekerheid). De eerste hit was normaal het glas ging langzaam vervormen dus nam ik gauw de 2e hit, en op het moment dat 1 van me vrienden het pijpje afpakte was ik in 1x weg. PATS zo ineens in het midden van het universum en langzaam onderweg terug naar aarde, en naar mate ik dichter naar realiteit kwam werd het steeds enger. ik kroop door een woud en zag de randstadrail paar keer voorbij komen, daarna vloog ik over de duinen en langzamerzeker kwam ik aan het einde van de zogeheten poort trip en dacht ik dat ik op werk was (waar ik diezelfde avond ook eerst was). Ik dacht6 dat ik een psychose uit het niet kreeg want ik wist niet eens in me trip dat ik DMT gebruikt had. En na een paar duizelige rondjes gelopen te hebben werd ik wakker op het bed, al leken mijn vrienden verpakt te zijn in een dikke plastic laag en de dekens van het bed metershoog in de lucht rezen. Toen besefte ik pas dat ik pak en beet 15min ervoor een hit DMT had genomen. ook opmerkelijk genoeg zag ik tijdens de trip enkele hoofden van olifanten met een mensenlichaam eronder, de olifanten waren paars met een korte slurf en grote zwarte alien ogen... LEIP! Ze doken overal uit het niets op.

ga dat spul maar eens regelen, zeker als je LSD een beetje vond tegenvallen omdat dat niet zo hallucinerend is... DMT is alles in 1x zien, te sick! was ook goed van me apropeau voor die paar uur erna (daarna 2e keer gedaan en toen werd ik gekalmeerd door blauwe wezens en staken er ineens duizenden gekleurde draadjes uit mijn lichaam) en lag ik weer op het strand... heeeeeeeel vaag :P

aanrader voor de gedreven psychonaut dit! EN ZEKER NIET voor de random gebruiker die hero in jointjes doet of pas alleen met coke en pillen bezig is geweest... je moet echt weten dat deze heeeeeeeeeeeeel erg ver gaat, je weet niet eens meer wat je bent in die 10 minuten, en je weet ook niet dat je het gerookt hebt of wat je die dag hebt gedaan op het moment dat jij door de DMT poort gaat. kan heel beangstigend zijn dus.

Als je wel ervaring hebt met

Als je wel ervaring hebt met paddestoelen, wiet en pillen is het dan een aanrader om dmt te gebruiken of moet je eerst een keertje lsd proberen?

Als ik dit allemaal zo lees,

Als ik dit allemaal zo lees, zou ik het zeker graag eens willen proberen.

Ik ben al best ervaren met drugs gebruik, alleen blijf ik van de coke, hero en GHB af, dat hoef ik niet.

Heb wel langere tijd XTC en MDMA en Speed gebruikt tijdens uitgaan. Nouja dat weet de gemiddelde persoon hier denk ik wel. Deze eerste ervaring is natuurlijk ook overweldigend.

Maar DMT klinkt echt heel aantrekkelijk zeker omdat ik de laatste tijd LSD en Truffels heb gebruikt. En deze ervaring zeer intens en vaak als "overweldigend" heb ervaren. Paddo's lijkt, als ik dit zo lees, wel een beetje op DMT kwa weten dat je het hebt gebruikt. Ik had eens anderhalf portie gebruikt met vrienden, en toen wist ik niet meer hoe ik normaal zou zijn.

Hopen dus dat ik eens DMT kan bemachtigen. Ik houd wel van een uitbreiding van mijn brede leven.

DMT

DMT is ongeloofelijk, het slaat alles... ik ben zwaaaaaaaaaar fan. Je kunt het zelf maken indeed, er is hier al een uitleg gedaan. Mmm, hoop dat de overheid er zich niet mee gaat bezighouden. Het is niet verslavend, en levensverandernd. So go for it zouk zo zeggen...

DMT

DMT The Spirit Molecule. Dit is een prachtig Entheogeen. Ik ben hier 3 jaar geleden mee in aanmerking gekomen en heb het nu zo'n 50 keer gerookt en het heeft mijn leven compleet veranderd. Heb hele mooie dingen meegemaakt in en ook buiten mijn trip en ben veel dichterbij mijzelf gekomen. Heb hele positieve dingen en ook negatieve dingen mee gemaakt. Maar dit zijn dingen die bij mij horen en ben hierdoor geëvolueerd omdat ik er door heen gegaan ben. Heb nu ook Ayahuasca en Iboga gedaan en dat heeft ook veel voor mij gedaan en ben veel over mijzelf te weten gekomen. Ik ben hierdoor een compleet andere richting mee ingegaan. Van metaal tot sjamanisme. Het heeft mij helemaal open gezet en ben geheeld op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Mediteer dagelijks, heb meer energie en voel me gewoon beter. Ik ben vrij en niemand die mij tegen houd. Dus als je in aanmerking kan komen met DMT... Een grote aanrader. Maar weet waar je aan begint, het is de eerste stap naar het betere leven, gewoon omdat je ermee geconfronteerd word en waar je door heen moet. De mooie lichtshows van kleuren die je nog nooit eerder hebt gezien, tot de grote leegtes van eenzaamheid, de oude pijn van je verloren ziel die weer boven komen om doorleefd te worden, en die pijn blijf je voelen totdat je het doorleefd hebt. DMT laat jou inzien hoe het hoort te zijn, het laat jou bewust worden van jou leven en dat is in veel opzichten niet leuk en als je daar niets mee doet, zal je depressief zijn totdat je je leven hebt veranderd. En gebruik DMT niet als drugs, want dan zal je juist verder van jezelf verwijderd worden en doe het niet in combinatie met andere drugs, ook niet met weed. Maar doe het om een kijkje te nemen achter de deur der verlichting,

prachtig uitgelegd

prachtig uitgelegd

Nielsjo reactie

Nielsjo,
Bedankt voor de reactie. Je hebt je feiten goed op een rijtje.
Effecten DMT MEO-DMT en ACO-DMT zijn alle uniek en lijken licht op elkaar. Puur heb ik enkel Ayahuasca gedaan in de amazone. Heerlijke ervaringen. Hopen op ooit nog een yopo trip ergens.
En dat ze het stukje hier op de site een beetje aapassen.

Keep up the good work, uit je bol staat in mijn boekenkast!

Beste manier om DMT te gebruiken.

Hey mensen,

Wat is de beste manier om dmt te gebruiken, naast een vaporizer dan, want die heb ik niet..

Vandaag met een pijpje geprobeerd en met as, maar die trip duurde nog geen eens 5 minuten en er was geen sprake van een naspace.

Ik doe het verkeerd en dat is zeer zonde van de dmt.

graag hulp :)

frisdrankfles onderkant vanaf

frisdrankfles onderkant vanaf snijden
een soort dop van aluminiumfolie over de onderkant maken
daar een kuiltje in maken
dmt in dat kuiltje en met een aansteker heel vorzichtig van heel veel afstand verhitten tot het smelt en verdampt.
dop los op de fles leggen en wanneer er genoeg rook ontwikkelt is de dop eraf halen en de rook langzaam inhaleren.
Zo ben ik gister nog naar de 9e dimensie geweest.

DMT... DiMethylTriptamine...

DMT... DiMethylTriptamine... mmmmm....
Ik heb er pas een maand geleden van gehoord en maak het nu zelf.
Deze week heb ik het een paar keer geprobeerd, net geen breakthrough, maar wel een intens gevoel van ja.. wat eigenlijk? Alles tegelijk!
Ik ben hardcore blower en moet zeggen dat sinds ik DMT gebruik, ik geen behoefte meer heb aan wiet. De hele avond stoned rondhangen in de bank is niet leuk meer, wanneer je weet dat er veel meer moois te zien is, wat helaas niet lekker werkt icm thc.
DMT werkt het beste wanneer je keinuchter bent, hooguit in een LSDtrip kan je het wel doen, dan neemt de DMT de trip even over en zak je daarna weer terug in je LSDtrip, je het eerste half uur afvragend wat je nou aan het doen bent: op DMT aan het gaan of is het toch de LSD?
In ieder geval: DMT - LSD: 1 - 0.
Ik doe zelf tot nu toe steeds 50 a 55 mg, neem twee hits en de derde zit er dan nog in, welke ik dan neem als ik weer een beetje bijkom, het werkt niet meer zo intens, maar het verlengd wel je afterspacetijd :)
DMT helpt ook goed tegen alcoholverslavingen trouwens, wellicht wel tegen iedere verslaving!
Na het gebruik van DMT heb je ook geen "dwingende" behoefte het nogmaals te doen, doe je dat wel, dan is dat gewoon omdat het waanzinnig leuk is, ik kom niet verder dan 2x per dag en dan moet ik ook niet moe zijn ofzo, dan heb ik er helemaal geen zin in!
DMT: 0,0 schadelijk voor het lichaam... waarom is het op lijst I gezet? (Harddrug met onaanvaardbaar risico voor de gezondheid, terwijl dat er gewoon niet is?)
DMT is géén drug, maar lichaamseigen stof en wat je ervaart is ook géén trip. Je opent je "derde oog" (pijnappelklier) en daardoor neem je dingen waar zoals je ze waarneemt tijdens een DMTsessie. Ik hou het erop dat je je onderbewuste bewust en zichtbaar maakt.
DMT is zeker iets om even rustig de tijd voor te nemen en mee leren om te gaan. Het is een zeer intense (zowel geestelijk als lichamelijk) ervaring. Je kan in één keer voor de breakthrough gaan, ik doe het rustig aan en merk zelf wel wanneer ik daar klaar voor bent. Dan gebeurt dat ook vanzelf denk ik, twee hits nemen en nèt geen breakthrough is ook erg prettig en je bent er steeds bij met je hoofd, je weet precies waar je bent, wie je bent tja... let it go.
De eerste paar keer maakte ik ook steeds zorgen over mijn ademhaling, later dacht ik: fuck it, ik stop wel met ademhalen, mijn lichaam neemt het wel over, zo niet, dan ga ik gekleurd mijn einde in, who cares! Toen werd het effect van de "trip" ook ineens sterker en ja hoor, zonder dat ik het doorhad ademde ik weer gewoon.
DMT = kwestie van je leven loslaten, je vind elkaar na ene kwartiertje wel weer terug :)

Het beste is het te gebruiken

Het beste is het te gebruiken op een stukje zilverfolie, de dmt is vaak nog vuil dus verwarm het op de folie tot je enkel de bruine olie overhoudt,je hebt nl maar een heel klein beetje rook nodig voor het zuiverste effect. OM NAMAHA SHIVA

Ik weet niet waar jij bruine

Ik weet niet waar jij bruine olie vandaan haalt, maar mijn dmt is wit en verdampt volledig, aangezien ik het nog nazuiver door middel van herkristallisatie. Wat jij omschrijft is heroïne chinezen. Door mensen als jij gaan mensen de fout in met substanties die invloed hebben op je bewustzijn. Wees verdomd zeker van wat je zegt, of zwijg aub.

Het is WEL mogelijk om DMT te

Het is WEL mogelijk om DMT te chinezen. 'chasing the dragon' er word vaak genoeg het aangeraden door anderen ookal is dit niet de beste methode voor de meeste mensen, de meeste kiezen immers een base pijp, een waterpijp (zonder water, op een bedje van kruiden zodat je DMT niet erin zinkt etc) of maken 'the machine' (cognacflesje ofzoiets met een staalsponsje in de hals en je DMT daarin laten smelten). en tot nu toe vind ik dit een best heftig middel! nog maar 1 keer gebruikt tot nu toe en 't is toch best heftig. heb t zelf ook geherkristaliseert om te zuiveren maar heb een eind product van uitmuntende kwaliteit behaald!

base pijp

je neemt een base pijpje je doet er een gaasje in, daarboven op doe je wat staalwol en dan doe je er nog een gaasje op vergeet niet om de vlam rechtstreeks erin te doen maar je houd de vlam erboven en laat de dmt smelten en dan.....................kwartier later ben je weer eem beetje nuchter:)

Dat is voor mij de allerbeste

Dat is voor mij de allerbeste manier om DMT te roken, werkt veel beter dan een base-pijp.

DMT chinezen

Sorry hoor.. maar DMT chinezen en zeggen dat "chasing the dragon" daar op slaat ,is echt onzin !
"chasing the draon" heeft met heroine (bruin) te maken.

DMT

Hoi, mooi verhaal en het lijkt mij zelf super gaaf om mee te maken. Ik ben een zeer gematigde gebruiker. Soms op een feestje, dus geen die-hard qua drugs. Ik ben 30 jaar, heb een leuke jeugd gehad en een stabiel fijn leven. Ik heb dus tot aan vandaag alleen coke, speed en xtc gebruikt. Wat ik begrijp uit jou ervaring is het dus onverstandig om dmt te gebruiken omdat ik geen psychonaut ben. Ik kan mezelf ontspannen en overgeven maar dat heb je dus blijkbaar niet door als je in de trip zit. Het lijkt me toch supervet om eens mee te maken. Kun je er in blijven hangen of zitten er weinig risico's aan?
Wat is jou advies? Alvast bedankt voor een eventuele reactie.

Gegroet Remy